Casa Gurmandului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul  www.cgfastfood.ro – administrat de SC CASA GURMANDULUI SRL , CUI: 32605728, J15/761/2013, cu sediul in loc. Vulcana-Pandele, sat. Vulcana-Pandele, Str. Principala, nr.36, Cod postal 137540, jud. Dambovita, tel. 0756 630 480, contact@cgfastfood.ro , cu obiect de activitate CAEN 5610 – Restaurante –  implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati.

Adresa de email la care oricine poate raporta eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site este contact@cgfastfood.ro .

 

Cgfastfood.ro   isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Cgfastfood.ro  isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

 

Descrierea bunurilor disponibile pe Cgfastfood.ro   (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Cgfastfood.ro , acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Implicit Cgfastfood.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.

Aceste erori nu obliga Cgfastfood.ro  la nicio actiune.

 

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Cgfastfood.ro  pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare.

 

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre consilierii Cgfastfood.ro .

 

Pentru motive justificate, Cgfastfood.ro  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Cgfastfood.ro .

Pentru orice informatii suplimentare ne puteti contacta prin email: contact@cgfastfood.ro

 

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Tot continutul site-ului Cgfastfood.ro este proprietatea Cgfastfood.ro  si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

 

Folosirea fara acordul scris al Cgfastfood.ro  a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

 

Politica de facturare si plata

 

Numerar

Puteti platii numerar, la curier, in momentul in care se livreaza comanda!

Inchide
Wishlist
Close
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
Inchide
Close
Lost your password?
Inchide
Cos de cumparaturi